Kontakt oss

Ofte stilte spørsmål (FAQ):

Under ofte stilte spørsmål har vi samlet et flere spørsmål og svar som kanskje dekker ditt behov for informasjon.

Kontakt våre butikker:
Om du ønsker å komme i kontakt med en av våre butikker ber vi deg om å ta direkte kontakt med aktuell butikk. 


Spørsmål knyttet til faktura:
Har du bestilt med faktura og har spørsmål vedrørende denne ber vi deg ta kontakt med Klarna direkte på telefon: 21 01 89 91
Klarna kan også kontaktes via https://www.klarna.no/support. Her vil du i tillegg finne svar på de vanligste spørsmålene.

 
Retur:
Du kan bytte og returnere produkter kjøpt på gsport.no i de fleste av våre butikker. Les mer om våre bytte, retur og reklamasjonsbetingelser her.

Alle returer sendes oss med PostNord. Det betyr at du må levere inn retursendingen hos et PostNord (MyPack) utleveringssted.

Har du kjøpt Jr Printed facemask fra Bula? Klikk her for mer informasjon.

Åpningstider og kontaktinfo:
Våre åpningstider er:


Mandag til fredag: 08.00 – 16.00

Lørdager, søndager/helligdager: Stengt


 


Kontaktskjema
Send oss din henvendelse via kontaktskjemaet under, så svarer vi deg så fort vi kan – normalt innen 24 timer innenfor åpningstiden.
For at vi skal kunne behandle innkommende henvendelser så raskt som mulig, setter vi pris på om ordrenummer legges ved saken for raskere saksgang.

NB! Kundesenteret har opplevd langt større trafikk enn normalt i sommer, noe som har ført til sterk økning i svartid. Beklager eventuelle ulemper dette medfører.


G-Sport har gleden av å presentere Vinn Vinn; et unikt fordelsprogram som lar deg vinne igjen og igjen og igjen. Last ned appen nå!